Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Muslimer må angripe jøder over hele verden

I en video som ble offentlig kjent mandag oppfordrer Al-Qaidas nestleder Ayman al-Zawahri til angrep mot jøder i hele verden. – I dag er det ikke lenger plass for de som sier at jøder bare skal bekjempes i Palestina. La oss angripe deres interesser over alt, akkurat slik de samlet seg mot oss fra over alt, sier al-Zawahri i opptaket. Talen skal være tatt opp etter Israels operasjon på Gaza-stripen tidlig i mars. – Muslimer, nå er det deres dag. Angripe interessene til jøder, amerikanere og alle som deltok i angrepet på muslimer, sier al-Zawahri. – Overvåk målene, samle inn penger, forbered utstyret, planlegg nøye, og så – i tillig til Allah – angrip, med mål om martyriet og paradis, legger han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart