Israel har ingen angrepsplaner

– Israel har ikke noe ønske om å angripe Syria, sa visestatsminister Haim Ramon til Israel Radio torsdag morgen. – Spenningen som har hersket de siste dagene er overraskende, og har ikke noe grunnlag i virkeligheten, la han til. Israel ser alltid etter en mulighet til å forhandle med Damaskus, men "dessverre er Syria dypt inne i den onde aksen av forbindelser med Hizbollah". Israelske offiserer har gått langt i å bekrefte opplysningene fra en arabisk London-avis, som onsdag rapporterte om delvis mobilisering i den syriske hæren. Forsvarsminister Ehud Barak har avlyst en planlagt reise til Tyskland i neste uke på grunn av spenningen, skriver Jerusalem Post. – Alle som ønsker å skade Israel bør huske at vi er det sterkeste landet i regionen og vårt svar vil bli smertefullt, sa Israels viseforsvarssjef Dan Harel onsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart