Ber soldater vise forståelse

Statsminister Ehud Olmert har bedt offiserer med ansvar for soldater på Vestbredden om å vise forståelse for lidelsen de mange kontrollpostene påfører palestinerne. – Ta for eksempel alle palestinerne som ble avkledd ved veisperringer, bare fordi man fryktet at noen av dem var terrorister. Tenk på de som står [i kø] ved veisperringer fordi det er frykt for at en bilbombe skal passere, sa Olmert – Dette kan bli en kokende kjele som eksploderer og forårsaker forferdelige sår, eller det kan bli noe annet – som bare kommer an på deres forståelse og evne til å oppføre dere med visdom og fasthet, la Olmert til. Olmert kom med uttalelsene under et lukket møte med brigadesjefer ved IDFs sentralkommando, i følge Ha’aretz. Han varslet også at "før eller senere" vil Israel komme til å gjennomføre en større militær operasjon på Gaza-stripen. – Men dette vil ikke bli gjort uten forbindelse med den internasjonale scene. Vi trenger våre venner omkring i verden, og vår avhengighet av dem er av eksistensiell betydning for staten Israel, sa Olmert.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart