Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ber soldater vise forståelse

Statsminister Ehud Olmert har bedt offiserer med ansvar for soldater på Vestbredden om å vise forståelse for lidelsen de mange kontrollpostene påfører palestinerne. – Ta for eksempel alle palestinerne som ble avkledd ved veisperringer, bare fordi man fryktet at noen av dem var terrorister. Tenk på de som står [i kø] ved veisperringer fordi det er frykt for at en bilbombe skal passere, sa Olmert – Dette kan bli en kokende kjele som eksploderer og forårsaker forferdelige sår, eller det kan bli noe annet – som bare kommer an på deres forståelse og evne til å oppføre dere med visdom og fasthet, la Olmert til. Olmert kom med uttalelsene under et lukket møte med brigadesjefer ved IDFs sentralkommando, i følge Ha’aretz. Han varslet også at "før eller senere" vil Israel komme til å gjennomføre en større militær operasjon på Gaza-stripen. – Men dette vil ikke bli gjort uten forbindelse med den internasjonale scene. Vi trenger våre venner omkring i verden, og vår avhengighet av dem er av eksistensiell betydning for staten Israel, sa Olmert.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart