Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas har bygd opp hær på 20.000 mann

Etter den israelske tilbaketrekningen fra Gaza-stripen i 2005 har Hamas bygd opp en hær på 20.000 væpnede menn på Gaza-stripen, i følge et israelsk institutt som har spesialisert seg på militær etterretning; Intelligence and Terrorism Information Center. I en ny rapport gir de beskrivelse av Hamas-hærens avdelinger, navngir deres brigadesjefer og lister opp våpen som er smuglet inn til Gaza-stripen gjennom Sinai. Ved en eventuell israelsk invasjon av Gaza-stripen, kommer Hamas ikke til å møte IDF i åpne områder, men dra kampene inn i mer tett befolkede områder, spår ekspertene. I tillegg til Hamas-hæren på 20.000 menn, blir det anslått at Islamsk Jihad, PFLP og andre mindre terrororganisasjoner har tre til fire tusen væpnede menn.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart