Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nei til John Dugards terror-definisjon

Den internasjonale forening for jødiske advokater og jurister støtter en underskriftskampanje mot FNs spesialutsending John Dugards siste rapport. Initiativtakerne håper å stanse distribusjonen av Dugards rapport og presentasjonen av den som er planlagt i FN i juni. Dugard har skrevet sin rapport til FNs menneskerettighetsråd, som har spesialisert seg på å ensrette sin kritikk mot den jødiske staten og se bort fra mye større konflikter verden over. Dugard mener det må gjøres forskjell på "tankeløs terror" og "handlinger gjennomført i en nasjonal frigjøringskrig". Han går langt i å forstå vold mot sivile israelere fordi det er en kamp "mot okkupasjonen". Dugard sammenligner palestinsk terror mot den israelske okkupasjonen med motstandskampen mot tyskerne i de europeiske landene under andre verdenskrig. Han mener det eneste riktige er å gi etter for terroristenes krav. – Palestinske terrorgrupper har erklært at de vil fortsette sin terrorkrig inntil Israel opphører å eksistere som en jødisk stat, påpeker initiativtakerne til underskriftskampanjen i organisasjonen "Eye on the UN". Du kan skrive under på oppropet her.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart