Nei til John Dugards terror-definisjon

Den internasjonale forening for jødiske advokater og jurister støtter en underskriftskampanje mot FNs spesialutsending John Dugards siste rapport. Initiativtakerne håper å stanse distribusjonen av Dugards rapport og presentasjonen av den som er planlagt i FN i juni. Dugard har skrevet sin rapport til FNs menneskerettighetsråd, som har spesialisert seg på å ensrette sin kritikk mot den jødiske staten og se bort fra mye større konflikter verden over. Dugard mener det må gjøres forskjell på "tankeløs terror" og "handlinger gjennomført i en nasjonal frigjøringskrig". Han går langt i å forstå vold mot sivile israelere fordi det er en kamp "mot okkupasjonen". Dugard sammenligner palestinsk terror mot den israelske okkupasjonen med motstandskampen mot tyskerne i de europeiske landene under andre verdenskrig. Han mener det eneste riktige er å gi etter for terroristenes krav. – Palestinske terrorgrupper har erklært at de vil fortsette sin terrorkrig inntil Israel opphører å eksistere som en jødisk stat, påpeker initiativtakerne til underskriftskampanjen i organisasjonen "Eye on the UN". Du kan skrive under på oppropet her.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart