Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

PLO har ikke endret sin plattform

PLOs mål er å ødelegge Israel, gjorde Abbas Zaki klart på libanesisk tv i forrige uke. – PLO… har ikke endret sin plattform med en eneste tøddel, sa Zaki, som er PLOs utsending i Libanon. Målet er, nå som før, å ødelegge Israel etter en faseplan. – På bakgrunn av svakheten til de arabiske land og mangelen på verdier, og på bakgrunn av amerikanernes kontroll i verden, går PLO frem i faser, uten å endre strategi. La meg slå fast, når ideologien til Israel faller sammen, og når vi tar, i det minste Jerusalem, vil den israelske idelogien kollapse fullstendig, og vi vil begynne å gjøre framskritt med vår egen idelogi. Dersom Allah vil, skal vi drive dem ut av hele Palestina, sa Zaki til NBN TV 9. april i følge den engelske oversettelsen til MEMRI.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart