Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Krever folkeavstemning før tilbaketrekning fra Golan

Knesset-medlem David Tal fra regjeringspartiet Kadima vil foreslå en lov som krever folkeavstemning før en eventuell israelsk tilbaketrekning fra Golan-høydene. – Dersom vi evakuerer Golan-høydene vil det pumpe Hizbollah-styrker inn i regionen. Dette vil forbitre livet til innbyggerne i Nord-Israel, mener Tal. Et syrisk nyhetsbyrå meldte onsdag at statsminister Ehud Olmert skal være villig til å trekke Israel ut av Golan-høydene i bytte mot fred med Syria. Knesset-medlem Yuval Steinitz fra Likud reagerer kraftig på nyheten. – Uten Golan-høydene vil Israel ha store problemer med å forsvare seg selv og beholde Genesaretsjøen og vannressursene, sier Steinitz. Også Olmerts partikollega Marina Solodkin går imot tanken om å oppgi Golan. – Jeg er fullstendig imot enhver form for tilbaketrekning, først og fremst fordi Syria er alliert med Iran og Hizbollah. Å inngå fred med Syria nå vil være å gjøre selvmord for Israel, sier Solodkin til Yedioth Aharonoth. Knesset-medlem Yossi Beilin, som inntil nylig var leder for det venstreorienterte partiet Meretz, støtter tanken om å gå i forhandlinger med Syria om Golan-høydene. Israel erobret Golan-høydene i 1967, og annekterte området i 1982.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart