Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Spion-lekkasje for å holde på Pollard

Eitan Haber er ikke i tvil. Han tror den siste avsløringen av en "israelsk spion" i USA ble tilpasset i tid for å hindre at Jonathan Pollard blir satt fri før president George W. Bush forlater Det hvite hus. – Man måtte være en idiot for å tro at offentliggjøringen av denne affæren akkurat nå er en tilfeldighet, sier Haber til Yedioth Aharonoth. Haber var assistent til forsvarsminister Yitzhak Rabin da Pollard-affæren ble avslørt på midten av 1980-tallet. – Det er også mulig at de som slapp denne informasjonen også ville forstyrre Bushs planlagte besøk i Jerusalem i mai i forbindelse med Israels 60-årsfeiring, legger Haber til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart