Spion-lekkasje for å holde på Pollard

Eitan Haber er ikke i tvil. Han tror den siste avsløringen av en "israelsk spion" i USA ble tilpasset i tid for å hindre at Jonathan Pollard blir satt fri før president George W. Bush forlater Det hvite hus. – Man måtte være en idiot for å tro at offentliggjøringen av denne affæren akkurat nå er en tilfeldighet, sier Haber til Yedioth Aharonoth. Haber var assistent til forsvarsminister Yitzhak Rabin da Pollard-affæren ble avslørt på midten av 1980-tallet. – Det er også mulig at de som slapp denne informasjonen også ville forstyrre Bushs planlagte besøk i Jerusalem i mai i forbindelse med Israels 60-årsfeiring, legger Haber til.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart