Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kritiserer frislipp av etterretningsbilder

Alex Fishman, som er militærkommentator i Israels største avis Yedioth Aharonoth, kritiserer de israelske etterretningsmyndighetene for å ha frigitt videobilder fra atomanlegget som ble ødelagt i Nordøst-Syria 6. september 2007. Han påpeker at bilder som har kommet frem i en høring i den amerikanske Kongressen avslører Israels etterretningskapasitet og etterretningskilder. – Vi kan være sikre på at syrerne nå gjør alt som står i deres makt for å identifisere og blokkere dette bruddet i deres sikkerhetsapparat, skriver Fishman. – Det er ikke noen diplomatisk eller politisk hendelse som kan forsvare at en slik etterretnings aktivum er avslørt, mener Fishman. Dersom det var Israel som fremskaffet disse bildene, burde de bare ha vist dem til amerikanerne, og ikke gitt dem fra seg, argumenterer han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart