Kritiserer frislipp av etterretningsbilder

Alex Fishman, som er militærkommentator i Israels største avis Yedioth Aharonoth, kritiserer de israelske etterretningsmyndighetene for å ha frigitt videobilder fra atomanlegget som ble ødelagt i Nordøst-Syria 6. september 2007. Han påpeker at bilder som har kommet frem i en høring i den amerikanske Kongressen avslører Israels etterretningskapasitet og etterretningskilder. – Vi kan være sikre på at syrerne nå gjør alt som står i deres makt for å identifisere og blokkere dette bruddet i deres sikkerhetsapparat, skriver Fishman. – Det er ikke noen diplomatisk eller politisk hendelse som kan forsvare at en slik etterretnings aktivum er avslørt, mener Fishman. Dersom det var Israel som fremskaffet disse bildene, burde de bare ha vist dem til amerikanerne, og ikke gitt dem fra seg, argumenterer han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart