Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Kampen for Palestina er det viktigste

– Vi vil fortsette, dersom Allah vil, krigen mot israelerne og deres allierte… Vi vil ikke gi opp en tomme av Palestina så lenge det er en eneste sann muslim på jorden, sier al-Qaida-leder Osama Bin Laden i en ny tale som er publisert på et islamistisk nettsted fredag. Det er ikke verifisert at stemmen på lydopptaket tilhører Bin Laden, men det høres ut som om hans stemme, skriver nyhetsbyrået Reuters. I talen sier Bin Laden at kampen for Palestina er den viktigste årsaken til "krigen mellom våre sivilisasjoner". – Palestinernes sak er den viktigste saken for min (islamske) nasjon. Det var et viktig element som drev meg fra begynnelsen, sier Bin Laden.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart