Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kampen for Palestina er det viktigste

– Vi vil fortsette, dersom Allah vil, krigen mot israelerne og deres allierte… Vi vil ikke gi opp en tomme av Palestina så lenge det er en eneste sann muslim på jorden, sier al-Qaida-leder Osama Bin Laden i en ny tale som er publisert på et islamistisk nettsted fredag. Det er ikke verifisert at stemmen på lydopptaket tilhører Bin Laden, men det høres ut som om hans stemme, skriver nyhetsbyrået Reuters. I talen sier Bin Laden at kampen for Palestina er den viktigste årsaken til "krigen mellom våre sivilisasjoner". – Palestinernes sak er den viktigste saken for min (islamske) nasjon. Det var et viktig element som drev meg fra begynnelsen, sier Bin Laden.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart