Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hevder Israel vil frigi 71 fanger i bytte mot Shalit

I følge Hamas skal Israel ha gått med på å frigjøre 71 palestinske fanger "med blod på hendene", som en del av en byttehandel for den kidnappede IDF-soldaten Gilad Shalit. Yedioth Aharonoth skriver at disse fangene var inkludert på listen over 300 palestinske mordere Hamas har krevd frigjort, som et rammeverk for videre forhandlinger om Shalit. En regjeringskilde i Jerusalem sier at israelske myndigheter ikke vil gi ut noen offentlig informasjon om de pågående forhandlingene. Det er egyptiske mellommenn som leder samtalen mellom partene. Hamas hevder også at Shalits navn ble nevnt av Israel i løpet av forhandlingene om en mulig våpenhvile med fraksjonene på Gaza-stripen, "kun for å blidgjøre det israelske folk". – Israelerne arbeider egentlig ikke for å frigjøre ham, og håper Hamas og organisasjonene som bortførte ham skal gi etter og akseptere betingelsene. Men dette vil ikke skje. Dersom den nåværende situasjonen vedvarer, vil Shalit fortsatt være vår gjest i mange år fremover, hevder kilden fra Hamas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart