Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Teoretisk kan Israel klare seg uten Golan

– Jeg får vondt i magen bare av å tenke på om Golan-høydene skal bli retunert [til Syria], men teoretisk kan Israel klare seg uten området, sa Israels tidligere forsvarssjef Dan Halutz under en tale i Beersheba. – Det er godt å forsøke å oppnå en avtale med enhver fiende, la Halutz til, i følge Yedioth Aharonoth. Halutz uttalte seg også om Kassam-angrepene fra Gaza-stripen. Han hevdet at han anbefalte kraftig gjengjeldelse etter at de første angrepene kom etter den israelske tilbaketrekningen i 2005. – Vi holdt ikke det vi hadde lovt og tok ikke affære – og dette [de daglige rakett- og granatangrepene] er konsekvensen. Vi må skape en ny situasjon for innbyggerne som er under rakettangrep, sa Halutz. Med dette gav han indirekte kritikk til daværende statsminister Ariel Sharon, som truet med tøffe militære gjengjeldelser mot Gaza-stripen dersom Kassam-angrepene fortsatte etter tilbaketrekningen. I praksis ble imidlertid de israelske gjengjeldelsene veldig begrensede.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart