Arrestert for spionasje

En 55 år gammel iransk-født israeler er arrestert av israelske myndigheter mistenkt for spionasje. Mannen ble i følge Yedioth Aharonoth arrestert på Ben Gurion-flyplassen torsdag 8. mai. Anklagene mot ham innebærer blant annet flere møter med en utenlandsk agent og videreformidling av informasjon til en fiendtlig stat. Videre sier den at mannen gikk med på å samarbeide med iransk etterretning med informasjon om statlig sikkerhetspersonell. Informasjon som etterretningstjenesten Shin Bet sitter på, har lenge indikert at Iran forsøker å rekruttere israelere med iransk bakgrunn til å spionere for Iran.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart