Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Reiser til USA på mandag

Statsminister Ehud Olmert reiser mandag på tur til USA, en reise som forøvrig kan bli hans siste farvel med sine venner i Washington, skriver Ha’aretz. Men statsministeren har likevel gjort det meste for å få ting til å virke som de er under kontroll, og har utvidet besøket sitt med én dag. Vennene Olmert skal besøke er i alle fall mektige venner. Han skal møte både president George W. Bush, visepresident Dick Cheney og utenriksminister Condoleezza Rice. I tillegg har han lagt inn tid i programmet til å treffe presidentkandidatene for demokratene Hillary Clinton, Barack Obama, og republikanernes kandidat John McCain.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart