Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Har styrket forholdet mellom USA og Israel

– Den strategiske alliansen mellom Israel og USA har vokst seg sterkere i forhold til den iranske trusselen, sa en medarbeider til statsminister Ehud Olmert torsdag. Kilden fortalte at de to landene har avtalt å samarbeide dersom den islamske republikken skulle velge å gå til angrep. I følge kilden skal president George W. Bush ha lovet statsminister Olmert at USA vil stå ved Israels side og gi dem de nødvendige midler for å kunne forsvare seg selv. – Vi oppnådde en enighet omkring de offensive og defensive ressursene Israel vil trenge i lys av virkeligheten i Midtøsten, fortalte han rett før delegasjonen reiste tilbake til Israel. Det skal også ha blitt avtalt at USA skal jobbe frem mot å kunne tilby Israel F-35 jagerfly, samt muligens også krigsfly av typen F-22. Samtidig ønsker Israel å installere flere israelskproduserte datasystemer i F-35 flyene, som er ventet å bli operative innen fire år, skriver Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart