Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

61 prosent vil ha ny statsminister

Et klart flertall av den israelske befolkningen mener statsminister Ehud Olmert bør gå av umiddelbart. Kadima-lederen er for øyeblikket under politietterforskning for korrupsjon, men det er enda ikke avklart om det blir reist tiltale. 61 prosent av israelerne mener likevel Olmert bør forsvinne allerede før det har blitt bestemt om saken vil komme opp for retten. 40 prosent sier de ville foretrekke et nyvalg for å gjennomføre ministerendringen, mens 21 prosent kunne ønske seg en ny statsminister uten at det avholdes et nytt valg. I tillegg er det et stort flertall, eller 66 prosent, som krever en folkeavstemning vedrørende en eventuell tilbaketrekning fra Golan-høydene. Undersøkelsen ble publisert mandag av Tami Steinmetz senter for fredsstudier.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart