Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Jerusalem må forbli udelt

Demokratenes presidentkandidat, Barack Obama, talte til American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) onsdag. – La meg gjøre det klart, sa Obama, Israels sikkerhet er hellig. Det er ikke åpent for forhandlinger [om dette spørsmålet]. Palestinerne trenger en stat som har sammenhengende arealer hvor de kan nyte framgang og vekst, men enhver avtale med det palestinske folk må bevare Israels identitet som en jødisk stat, med sikre, anerkjente og forsvarbare grenser. Jerusalem må forbli hovedstaden i Israel og den må forbli udelt, sa Obama. Når det gjelder Hamas erklærte Obama sin støtte til det internasjonale samfunns krav til terrorgruppen. – Vi må isolere Hamas inntil de forkaster terror, anerkjenner Israels rett til å eksistere og aksepterer tidligere inngåtte avtaler, sa Obama. – Det er ikke noe plass for terrororganisasjoner ved forhandlingsbordet, la han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart