Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hvorfor gjør vi ikke noe?

– Hamas bruker hvert øyeblikk av våpenhvilen for å organisere seg bedre og bygge opp styrke før neste runde med kamper, skriver militærkorrespondenten Alex Fishman i Yedioth Aharonoth. – Og hva gjør våre ledere for å dra nytte av våpenhvilen før neste runde? Ingenting. Vi er på ferie, legger han til. Fishman mener den israelske regjering fremfor alt burde forsterket boliger i tettstedene rundt Gaza-stripen, slik at tak og vegger kan stå imot rakett- og granatangrep. – Det er klart for alle at den relative roen som våpenhvilen har gitt er midlertidig, og for hver dag som ikke blir utnyttet til å bygge forsterkninger og utvikle vårt anti-rakett varslingssystem er en bortkastet dag, skriver Fishman. Den israelske regjeringen har satt av flere hundre millioner kroner på statsbudsjettet til forsterkninger av hus i Sderot-området, men ingenting har skjedd. Hvis ikke myndighetene vil bygge sikre tilfluktsrom for befolkningen, bør de investere i evakueringsplaner og nye boliger til flere titusen mennesker, mener Fishman.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart