Benådet Samir Kuntar

Tirsdag beklaget Shimon Peres at han har vært nødt til å frigjøre den libanesiske terroristen Samir Kuntar som en del av fangeutvekslingen med Hizbollah. De pårørende av Kuntars ofre tilbake i 1979 anklaget presidenten tidligere på dagen for å ha tilgitt ham. Det benektet imidlertid Peres i et benådningsbrevet som ble offentliggjort senere på dagen. Kuntar soner for øyeblikket flere dødsdommer for terrorangrepet han gjennomførte i Nahariya, hvor fire israelere mistet livet. Nå slipper både han og fire andre Hizbollah-terrorister løs, i bytte mot de kidnappede soldatene Ehud Goldwasser og Eldad Regev. I benådelsesbrevet som ble sendt til justisminister Daniel Friedmann, skriver Shimon Peres følgende: – Jeg har tatt den vanskelige beslutningen etter å ha samtalt med Shahar-, Keren- og Haran-familiene, de familiene som ble offer for den avskyelige morderen Samir Kuntar. Jeg, sammen med resten av Israel, føler deres smerte. En bitter og uutholdelig smerte.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart