Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Benådet Samir Kuntar

Tirsdag beklaget Shimon Peres at han har vært nødt til å frigjøre den libanesiske terroristen Samir Kuntar som en del av fangeutvekslingen med Hizbollah. De pårørende av Kuntars ofre tilbake i 1979 anklaget presidenten tidligere på dagen for å ha tilgitt ham. Det benektet imidlertid Peres i et benådningsbrevet som ble offentliggjort senere på dagen. Kuntar soner for øyeblikket flere dødsdommer for terrorangrepet han gjennomførte i Nahariya, hvor fire israelere mistet livet. Nå slipper både han og fire andre Hizbollah-terrorister løs, i bytte mot de kidnappede soldatene Ehud Goldwasser og Eldad Regev. I benådelsesbrevet som ble sendt til justisminister Daniel Friedmann, skriver Shimon Peres følgende: – Jeg har tatt den vanskelige beslutningen etter å ha samtalt med Shahar-, Keren- og Haran-familiene, de familiene som ble offer for den avskyelige morderen Samir Kuntar. Jeg, sammen med resten av Israel, føler deres smerte. En bitter og uutholdelig smerte.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart