To beduiner mistenkt for støtte til al-Qaida

Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet har arrestert to israelske beduiner som er mistenkt for å spionere for terrornettverket al-Qaida. De to unge mennene kommer fra landsbyen Rahat. Taher Abu Sakhut (21) og Omar Abu Sakhut (20) er siktet for medlemskap i en terrororganisasjon, for bistand til en fiende og for overføring av informasjon til en fiende. De skal blant annet ha sendt detaljer om israelske militærbaser, Azrieli-tårnene i Tel Aviv (bildet) og Ben Gurion internasjonale flyplass til al-Qaida. I forhør skal mennene ha tilstått at de gav informasjoner for å hjelpe al-Qaida i planleggingen av terrorangrep, skriver Jerusalem Post. Det skal være første gang israelske sikkerhetstjenester har arrestert noen statsborgere som er mistenkt for samarbeid med al-Qaida.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart