Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

To beduiner mistenkt for støtte til al-Qaida

Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet har arrestert to israelske beduiner som er mistenkt for å spionere for terrornettverket al-Qaida. De to unge mennene kommer fra landsbyen Rahat. Taher Abu Sakhut (21) og Omar Abu Sakhut (20) er siktet for medlemskap i en terrororganisasjon, for bistand til en fiende og for overføring av informasjon til en fiende. De skal blant annet ha sendt detaljer om israelske militærbaser, Azrieli-tårnene i Tel Aviv (bildet) og Ben Gurion internasjonale flyplass til al-Qaida. I forhør skal mennene ha tilstått at de gav informasjoner for å hjelpe al-Qaida i planleggingen av terrorangrep, skriver Jerusalem Post. Det skal være første gang israelske sikkerhetstjenester har arrestert noen statsborgere som er mistenkt for samarbeid med al-Qaida.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart