Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hizbollahs fangeutveksling eksempel til etterfølgelse

Hamas-leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, sier fangeutvekslingen mellom Israel og Hizbollah baner vei for palestinske organisasjoner til å oppnå sine mål "og til å frigjøre våre helter og sønner". Da han talte ved en konferanse ved Det islamske universitetet i Gaza-by lørdag, sa han at Hamas "lover sine fanger [i israelske fengsler, red. anm.] at dagen vil komme da vi skal feire i glede og frihet og seier, om Allah vil." Fangeutvekslingen har i følge Haniyeh skapt en ny giv i de palestinske terrorgruppene. Man ønsker nå å bruke den kidnappede IDF-soldaten Gilad Shalit i fangeutveksling. Og siden Shalit fortsatt er i live, forventer man å få en ennå bedre avtale med Israel enn det Hizbollah fikk, forteller Yedioth Aharonoth. Haniyeh kunne også avsløre at Hamas planlegger å arrangere en spesiell æresseremoni for den nylig frigjorte libanesiske terroristen Samir Kuntar.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart