Hizbollahs fangeutveksling eksempel til etterfølgelse

Hamas-leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, sier fangeutvekslingen mellom Israel og Hizbollah baner vei for palestinske organisasjoner til å oppnå sine mål "og til å frigjøre våre helter og sønner". Da han talte ved en konferanse ved Det islamske universitetet i Gaza-by lørdag, sa han at Hamas "lover sine fanger [i israelske fengsler, red. anm.] at dagen vil komme da vi skal feire i glede og frihet og seier, om Allah vil." Fangeutvekslingen har i følge Haniyeh skapt en ny giv i de palestinske terrorgruppene. Man ønsker nå å bruke den kidnappede IDF-soldaten Gilad Shalit i fangeutveksling. Og siden Shalit fortsatt er i live, forventer man å få en ennå bedre avtale med Israel enn det Hizbollah fikk, forteller Yedioth Aharonoth. Haniyeh kunne også avsløre at Hamas planlegger å arrangere en spesiell æresseremoni for den nylig frigjorte libanesiske terroristen Samir Kuntar.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart