Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

På sitt første statsbesøk i Israel

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Den britiske statsministeren Gordon Brown ankom lørdag Israel, for første gang siden han tok over for sin forgjenger Tony Blair. Brown skal blant annet diskutere veien fremover i fredsforhandlingene med palestinerne. Han skal også annonsere ny britisk bistand til palestinerne. Regjeringen har besluttet å gi rundt 4,5 milliarder kroner til palestinske myndigheter. Søndag skal Brown ha samtaler med kollega Ehud Olmert og PA-formann Mahmoud Abbas. Mandag blir han den første britiske statsminister som taler i Knesset, før han senere på dagen skal besøke Holocaust-museet Yad Vashem og Fødselskirken i Betlehem.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart