Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Våpen strømmer inn til Hamas

Hamas har smuglet fire tonn med eksplosiver, 50 luftvern-raketter, titalls Kalashnikov-rifler og materialer til rakettproduksjon inn til Gaza-stripen siden våpenhvilen ble inngått 19. juni, i følge Yuval Diskin. Han er sjef for den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet. Søndag gav Diskin en orientering til regjeringsmedlemmene om den militære oppbyggingen til Hamas. Han opplyste at den islamistiske terrorbevegelsen har tatt kontroll over alle smuglertunnelene fra Egypt til Gaza-stripen i Rafah-området. Statsminister Ehud Olmert skal ha uttrykt skepsis til våpenhvilen i løpet av møtet. – Jeg frykter at en realitet blir skapt i sør, som vil få oss til å spørre, om fem år, hvordan vi kunne la det skje, skal Olmert ha sagt i følge Jerusalem Post. Forsvarsminister Ehud Barak mener våpenhvilens "balanse" så langt er positiv. – Hensikten med våpenhvilen var å gi oss en "timeout" som vi kunne dra fordel av, sa Barak. Utenriksminister Tzipi Livni tok til orde for å svare på alle de mindre bruddene på våpenhvilen, som er gjennomført av andre terrororganisasjoner enn Hamas. – Vårt svar må sende det budskap at Israel ikke vil akseptere noen angrep, samme hvilken organisasjon de kommer fra, sa Livni. Barak mener det er riktig å ikke svare på de relativt få Kassam- og granatangrepene som kommer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart