Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Blir en del av Likud

Generalmajor i reservestyrkene Uzi Dayan annonserte mandag at han blir medlem av opposisjonsleder Benjamin Netanyahus Likud-parti. Samtidig kunne han fortelle at han planlegger å stille som kandidat for partiet til neste Knesset-valg, skriver Yedioth Aharonoth. I følge Netanyahu, som også var med på Dayans pressekonferanse, er den nye partifellen en foretaksom og talentfull person. Da Dayan gikk ut av hæren opprettet han partiet og den sosiale bevegelsen Tafnit ("Snuoperasjon"). På daværende tidspunkt erklærte Dayan at partiet ville sette som høyeste dagsorden å "bekjempe den offentlige korrupsjonen". Men til valget i 2006 lyktes ikke partiet med å få seter i Knesset. Nå tar han med seg sitt gamle parti inn i Likud. – Tafnit har bestemt å bli en del av Likud-partiet. Og vårt hovedformål er en agenda. Den agendaen er en zionistisk og demokratisk jødisk stat, gjenopprettelse av sikkerheten, en sterk og voksende økonomi og et verdig parlamentarisk system, forklarte Dayan til de fremmøtte journalistene. Samtidig brukte han tid på å skryte av sin nye partileders tid i regjeringskontorene. – Benjamin Netanyahu styrte dette landet og finansdepartementet med en ubegripelig grad av ukorrupthet, skrøt han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart