Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel har presentert forslag til endelige grenser

Statsminister Ehud Olmert skal ha presentert PA-formann Mahmoud Abbas med et detaljert forslag til fremtidige grenser mellom Israel og en framtidig palestinsk stat på Vestbredden og Gaza-stripen, skriver Ha’aretz. – Palestinerne har fått foreløpige kart av den foreslåtte grensen, sier en sentralt plassert israelsk tjenestemann til avisen. Olmert ønsker å beholde 7 prosent av landarealene på Vestbredden, men tilbyr palestinerne landarealer som grenser opp til Gaza-stripen, tilsvarende 5,5 prosent av Vestbredden, i erstatning. I tillegg skal palestinerne få fri passasje mellom Vestbredden og Gaza-stripen, på områder som er under israelsk suverenitet. Området som Israel ønsker å beholde på Vestbredden vil bli annektert. Grensen vil følge dagens trasé for sikkerhetsbarrieren. Olmert tror fortsatt det er mulig å komme fram til en rammeavtale med palestinerne før han går av som statsminister i september. Han avventer nå et svar fra palestinerne, i følge Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart