Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israel kan nøytralisere S-300

Russland har et avansert luftvern-system (forsvar mot fly) som kalles S-300. Det er et av de mest avanserte systemene i verden. Radarsystemene kan følge med på opptil 100 mål samtidig og angripe opptil 12 av dem samtidig. Systemet har en rekkevidde på omkring 200 km og kan treffe fly som flyr så høyt som 27.000 meter. Iran sier at Russland snart vil levere dette systemet til Iran. Russland benekter at noe slikt salg har funnet sted. Iran har allerede kjøpt et annet system, kalt TOR-MI. Systemet kunne være en hindring for et eventuelt israelsk angrep på Irans atomanlegg. Men en israelsk forsvarstalsmann sier at Israel holder på å utvikle utstyr som kan nøytralisere S-300. Dersom Russland selger det til Iran, vil det kunne bli åpenbart for hele verden at systemet er verdiløst overfor israelske og amerikanske fly. Det kan være et slag for russisk sikkerhet og våpeneksport, skrev Yaakov Katz i Jerusalem Post 8. august 2008.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart