Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Løgn om Biden og Iran

Hærens Radio har meldt at Demokratenes visepresidentkandidat Joseph Biden skal ha uttalt seg som bestemt motstander av et angrep på Irans atominstallasjoner for omlag tre år siden. Meldingen blir kraftig tilbakevist av Bidens pressesekretær David Wade. – Dette er en løgn som politiske motstandere har kommet med. Vi vil ikke tillate at noen stiller spørsmål med senator Bidens 35-årige historie med støtte til Israels sikkerhet, skriver Wade i en pressemelding. – Joe Bidens første utenlandsreise som senator var til Israel. Han har arbeidet med hver israelsk leder fra Golda Meir til statsminister Olmert, og han står ikke tilbake for noen når det gjelder å beskytte forholdet mellom Israel og USA, la Wade til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart