Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Personlige opplevelser fra Sderot

Noam Bedein (26), direktør ved Sderot Media Center, er i Norge for å fortelle om situasjonen for innbyggerne i Sderot, den israelske byen som er offer for rakettangrep fra Gaza-stripen. Her forteller han til Miff.no hva som fikk ham til å starte Sderot Media Center, og noen personlige opplevelser av rakettbombardementet. Les mer på sderotmedia.com. Ca. 3 min (8. sept. 2008) TRONDHEIM: To ruter knust i synagogen To vindusruter ble knust i det jødiske menighetssenteret i Trondheim natt til lørdag. – Dette opplever vi som svært lite hyggelig, sier formann Rita Abrahamsen i Det mosaiske trossamfunn til Adresseavisen. Gjerningsmannen, som var i følge med en annen mann som forholdt seg passiv, er fanget opp på synagogens videokamera. I februar 2006 ble en såkalt Molotov-coctail kastet mot hovedinngangen til menighetssenteret. Dette samt skuddene mot synagogen i Oslo var mye av årsaken til at den jødiske menigheten i Trondheim i fjor fikk 1,5 millioner statlige kroner for å skjerpe sikkerheten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart