Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Å bli med i Kadima-regjering er som å bli med i Lehman Brothers

Likud-leder og opposisjonsleder Benjamin Netanyahu avviser at han vil bli med i en Kadima-ledet koalisjonsregjering etter at ny partileder er valgt i Kadima. – Jeg vil ikke bli med i en Kadima-ledet regjering som har gjort feil på alle områder. Å be meg bli med i en Kadima-ledet regjering er det samme som å be meg bli med i Lehman Brothers, sa Netanyahu tirsdag, med henvisning til den amerikanske investeringsbanken som gikk konkurs denne uken. I følge ubekreftede rykter på et israelsk nettsted er Netanyahu og Ap-leder Ehud Barak i ferd med å forhandle fram en avtale som kommer til å stille Kadima-partiet på sidelinjen etter valget. I følge avtalen skal Netanyahu og Barak veksle på å være statsminister frem til valget i 2010.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart