Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

september 17, 2008

Her kan du kjøpe jubileumsboken

Følgende bokhandlere har jubileumsboken Med Israel for fred på lager eller i bestilling. Nye bokhandlere blir lagt til fortløpende.

– Takk Gud for religionen

Adi Dvir forteller at hun er helt ikke-religiøs og ønsker fullt skille mellom religion og stat. Slik har hun alltid hatt det. Hun har tenkt seg en stat uten religion som et paradis: Ingen religiøs fanatiker i klær fra 1800-tallet, ingen «hellige kriger» og full likestilling mellom kjønnene. Men et opphold i Kina har gitt henne andre tanker. «Jeg tok meg selv i å takke Gud for at vi har religion i Israel,» skriver hun.

Lover å samarbeide med valgets vinner

Sikkerhetsminister Avi Dichter tok en to kilometer lang svømmetur langs stranden av Ashkelon onsdag morgen, i følge Yedioth Aharonoth. Vel oppe på land innrømmet han

Stemmelokalene åpner klokken 9

Kadima, det største partiet i Israels regjeringskoalisjon, velger ny leder i dag. Den nyvalgte lederen vil kunne bli landets statsminister dersom hun eller han klarer

Palestinadagen III

15. mai ble fra 1961 til 1972 markert filatelistisk som Palestinadagen av Egypt, Syria, Kuwait og Syd-Jemen. Innholdet dreide seg om flyktningene og kamp for å befri Palestina.

0

Your Cart