Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Stemmelokalene åpner klokken 9

Kadima, det største partiet i Israels regjeringskoalisjon, velger ny leder i dag. Den nyvalgte lederen vil kunne bli landets statsminister dersom hun eller han klarer å danne en ny koalisjonsregjering. Stemmelokalene åpner klokken 9 norsk tid, og holder åpent de neste tolv timer. Nesten 74.000 partimedlemmer har stemmerett. De endelige resultatene er ikke ventet før ut på natten, fordi opptelling skjer manuelt. Kadima-partiet ble grunnlagt av tidligere statsminister Ariel Sharon for tre år siden. Ehud Olmert overtok som partileder da Sharon fikk hjerneslag i januar 2006. Det er første gang partiet avholder ledervalg.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart