Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vil forby høyre-ekstremister å dra til Vestbredden

Forsvarsminister Ehud Barak går inn for å erklære Vestbredden ulovlig område for høyre-ekstremister som opptrer voldelig mot israelske sikkerhetsstyrker. Tirsdag leder Barak et møte hvor man drøfter hvordan myndighetene kan stanse opptrappingen av voldelige aksjoner fra ekstreme bosettergrupper på ytre høyrefløy. Søndag ble en ulovlig utpost i nærheten av Hebron evakuert. Ekstremistiske bosettere forbannet soldatene som gjennomførte operasjonen. En bosetter som tidligere var medlem av det forbudte Kach-partiet skal ha sagt at soldatene fortjener å bli drept eller kidnappet av terrorister. – Vi kommer til å innføre strengere straffer for ekstremister, sier Barak til Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart