Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi møtte Obama-medarbeidere i Gaza

Hamas-rådgiveren Ahmad Yousef sier at Hamas hadde kontakt med medarbeidere av USAs nyvalgte president Barack Obama under den amerikanske valgkampen. – Vi har fortsatt kontakt med dem, sier Yousef til den arabiske London-avisen Al Hayat. – Vi tok først kontakt med dem gjennom internett, og deretter møtte vi med noen av dem her på Gaza-stripen. De ba oss om å ikke avsløre informasjonen så det ikke skulle påvirke valget eller bli manipulert av valgkampanjen til McCain, sier Yousef. Yousef er en nær medarbeider av Hamas-lederen Ismail Haniyeh, som er statsminister for Hamas-regimet på Gaza-stripen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart