Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Vi møtte Obama-medarbeidere i Gaza

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Hamas-rådgiveren Ahmad Yousef sier at Hamas hadde kontakt med medarbeidere av USAs nyvalgte president Barack Obama under den amerikanske valgkampen. – Vi har fortsatt kontakt med dem, sier Yousef til den arabiske London-avisen Al Hayat. – Vi tok først kontakt med dem gjennom internett, og deretter møtte vi med noen av dem her på Gaza-stripen. De ba oss om å ikke avsløre informasjonen så det ikke skulle påvirke valget eller bli manipulert av valgkampanjen til McCain, sier Yousef. Yousef er en nær medarbeider av Hamas-lederen Ismail Haniyeh, som er statsminister for Hamas-regimet på Gaza-stripen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart