Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ingen stor forskjell mellom Bush og Obama i Iran-spørsmålet

– Det er ikke noen betydelig forskjell mellom synspunktene til president George W. Bushs administrasjon og Barack Obama i Iran-spørsmålet, sa Israels utenriksminister Tzipi Livni i et radiointervju torsdag. Både Bush og Obama ønsker å nekte Iran atomvåpen. Livni påpekte at også i Bush-administrasjonen er det folk som støtter dialog, slik Obama har uttalt seg positiv til. Utenriksministeren kom likevel med en forsiktig advarsel til den nyvalgte presidenten. – Vi bor i en region hvor dialog noen ganger – i en situasjon hvor du først har innført sanksjoner, og så går over til dialog – kan bli tolket som et svakhetstegn, sa hun. Radiojournalisten spurte henne direkte om hun støtter noen amerikansk dialog med Iran. – Svaret er nei, repliserte Livni.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart