Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi må ta sjansen på å ikke kunne dra til Belgia

Visestatsminister Haim Ramon mener Israel er for tilbakeholdne overfor rakett-trusselen fra Gaza-stripen. Noe av forsiktigheten tilskriver han frykten regjeringsmedlemmer og IDF-offiserer har for å bli tiltalt for krigsforbrytelser dersom de reiser til utlandet. – Det er regjeringens ansvar å ta sjansen på at vi kanskje ikke kan reise til Belgia for å spise sjokolade, og å gjøre vår plikt og forsvare innbyggerne i denne staten, sier Ramon til Yedioth Aharonoth. – Det er utrolig at [terroristene på Gaza-stripen] fortsetter å angripe kraftverket i Ashkelon og vi fortsetter å forsyne dem med strøm, mener regjeringskollega Yitzhak Cohen fra Shas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart