Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

I møte med bosetterledere

Forsvarsminister Ehud Barak holder torsdag samtaler med bosetterledere for å finne en løsning på konflikten omkring et omstridt hus i Hebron. Hundrevis av høyreorienterte aktivister, de fleste tenåringer, har barrikadert seg i huset de siste dagene for å hindre evakuering av bygningen. Onsdag ble 30 jødiske ungdommer i Hebron-området arrestert av israelske sikkerhetsstyrker. – Vi vil ikke la en liten gruppe ekstremister undergrave statens myndighet, sa Barak onsdag kveld. – Atmosfæren i Hebron er spent. Vi prøver å snakke med de forskjellige lederne der, men de vi har pleid å ha kontakt med kan ikke alltid kontrollere hva som skjer, og er dermed irrelevant, sa en forsvarskilde til Yedioth Aharonoth onsdag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart