Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Nektet MIFF betalt annonseplass

Nettstedet Nrk.no nektet tirsdag MIFF å slippe til med denne annonsen (til høyre). – Det kom beskjed fra "høyeste hold i NRK" at annonsen måtte avvises, sier en medarbeider i selskapet som formidlet annonseplassen til MIFF. Det er uklart hvor lang tid annonsen ble vist på Nrks forside. MIFF får opplyst at det er første gang NRK har avvist en annonse. – Miff.no gir et annet perspektiv på den israelsk-palestinske konflikten enn NRK. Det er skuffende at NRK benytter sin makt ved å ta initiativ til å kneble dette perspektivet, sier Morten Fjell Rasmussen, styreleder i MIFF. Under Den andre Libanon-krigen ble MIFF nektet annonseplass i en rekke lokalaviser. De fleste redaktørene henviste til annonsens politiske innhold da de forklarte trykkenekten, rapporterte fagbladet Journalisten. I mai 2008 ble MIFF nektet å gratulere Israel med 60-årsdagen på annonseplass i en studentavis.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart