Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Arabiske partier kan ikke stille til Knesset-valg

Partilistene for de arabiske partiene Balad og United Arab List-Ta’al (UAL-T) har blitt diskvalifisert fra å stille til Knesset-valget i februar, melder Yedioth Aharonoth. Det er den sentrale valgkomiteen i Israel som har fattet beslutningen. Balad ble ekskludert med 26 mot tre stemmer, mens 21 stemte for å diskvalifisere UAL-T. Komiteen består av medlemmer fra alle partiene i Knesset. Under møtet sa partileder for UAL-T at partiet er "imot at man sikter etter sivile og dere bedriver et folkemord på Gaza-stripen. Dere dreper barn." Til dette svarte David Rotem fra Yisrael Beiteinu at "vi trodde dere var venner av Israel og derfor har vi aldri stilt spørsmål ved deres lister. Men hvor var dere de siste åtte årene når Sderot var under angrep?".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart