Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vi har oppnådd eksepsjonelle resultater

– Vi har oppnådd eksepsjonelle resultater med å skade Hamas sin infrastruktur og militære styrker, sa Israels forsvarssjef Gabi Ashkenazi i et møte med Knessets utenriks- og forsvarskomite tirsdag. Ashkenazi roste de israelske soldatene som opererer på Gaza-stripen. Han fortalte at Hamas-soldater fyller private hus med eksplosiver, selv om husets eiere er i boligen med hele sin familie. – Israel gjør det vi kan for å unngå å skade sivile, men Hamas utnytter svakheten til sin egen sivilbefolkning, skal Ashkenazi ha sagt i følge Jerusalem Post. – Vi har ødelagt 70 prosent av tunnellene ved Philadelpi-korridoren mot Egypt, men det er fortsatt flere mål å ramme, sier Avital Leibowitz, talskvinne for IDF, til Sky News.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart