Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Vi er i en styrket posisjon

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Mushir al-Masri, en av talsmennene til Hamas på Gaza-stripen, ble intervjuet av Israel Radio mandag. – Vi er i en styrket, seirende posisjon, sa al-Masri, i følge Jerusalem Post. – Israel vil snart lære at maktbalansen har endret seg til Hamas sin fordel, la han til. Statsminister for Hamas-regimet på Gaza-stripen erklærte en historisk og strategisk seier over Israel allerede søndag kveld. Irans president Mahmoud Ahmadinejad har ringt til Hamas-leder Khaled Mashaal og gratulert ham med "den store seieren" palestinerne har vunnet over IDF, melder det iranske nyhetsbyrået IRNA. – Dette er bare begynnelsen på seieren, som vil bli fullført med utholdenhet, skal Ahmadinejad ha sagt.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart