Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi er i en styrket posisjon

Mushir al-Masri, en av talsmennene til Hamas på Gaza-stripen, ble intervjuet av Israel Radio mandag. – Vi er i en styrket, seirende posisjon, sa al-Masri, i følge Jerusalem Post. – Israel vil snart lære at maktbalansen har endret seg til Hamas sin fordel, la han til. Statsminister for Hamas-regimet på Gaza-stripen erklærte en historisk og strategisk seier over Israel allerede søndag kveld. Irans president Mahmoud Ahmadinejad har ringt til Hamas-leder Khaled Mashaal og gratulert ham med "den store seieren" palestinerne har vunnet over IDF, melder det iranske nyhetsbyrået IRNA. – Dette er bare begynnelsen på seieren, som vil bli fullført med utholdenhet, skal Ahmadinejad ha sagt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart