Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Takker Bush, gratulerer Obama

Israels statsminister Ehud Olmert har sendt takkehilsener til tidligere president George W. Bush og gratulasjoner til nyinnsatt president Barack Hussein Obama. Olmert takket Bush for vennskapet og det tette samarbeidet mellom Washington og Jerusalem under hans åtte år lange presidentperiode. – Hele staten Israel gleder seg med USA og ønsker president Obama velkommen, skriver Olmert. – Jeg er sikker på at USAs dype og vedvarende bånd til Israel vil styrke seg ytterliggere [under Obamas presidentperiode], la Olmert til. Yedioth Aharonoth gjengir en "sentral tjenestemann" i Jerusalem som sier Obama er "en sann venn av Israel". Bakgrunn på temasiden Israel og USA.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart