Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Erdogan i hard ordveksling med Peres

Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan kom torsdag kveld i hard ordveksling med Israels president Shimon Peres under det økonomiske toppmøtet i Davos i Sveits. Det hele begynte da Peres forsvarte Israels siste offensiv mot Hamas på Gaza-stripen. – Dere dreper mennesker, avbrøt Erdogan. – Dere ville ha gjort det samme dersom det falt raketter ned over Istanbul, svarte Peres. De to statslederne begynte å rope til hverandre. Til slutt forlot Erdogan podiet da han en ordstyrer forsøkte å stanse ham. Tidligere på dagen hadde Peres et møte med Russlands statsminister Vladimir Putin. – Israel har lært fra Russland at det er noen tiltak et land må gjøre dersom det ikke har noe annet valg. Dette var tilfelle i Gaza. Det var ikke av fri vilje vi satte i gang operasjonen, men av nødvendighet, sa Peres. – Vi måtte stanse den uavbrutte terroren som skadet Israels kvinner og barn. Samtidig ønsker Israel fred, la den tidligere fredsprisvinneren til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart