Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lieberman tilhører egentlig ikke høyresiden

– Israel Beiteinu "tilhører egentlig ikke høyresiden", sier en sentral Kadima-kilde til Jerusalem Post. Medarbeiderne til Tzipi Livni gjør nå alt for å få med Avigdor Liebermans parti i en Kadima-ledet koalisjonsregjering, på bekostning av Benjamin Netanyahu. – Israel Beiteinu er ikke på høyresiden når det gjelder spørsmålet om en tostatsløsning. De støtter den løsningen, men de ønsker utveksling av landarealer [med en framtidig palestinsk stat]. De er ikke på høyresiden når det gjelder religion i det offentlige rom og de er ikke på høyresiden når det gjelder reformer i det politiske system. Liberman er pragmatisk og han kan definetivt være i koalisjonen, sier Kadima-kilden. Kadima (28 mandater) ønsker seg en så bred koalisjon som mulig, men vil kunne få et knapt flertall i Knesset med støtte fra Arbeiderpartiet (13), Israel Beiteinu (15) og United Torah Judaism (5).

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart