Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Lieberman tilhører egentlig ikke høyresiden

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

– Israel Beiteinu "tilhører egentlig ikke høyresiden", sier en sentral Kadima-kilde til Jerusalem Post. Medarbeiderne til Tzipi Livni gjør nå alt for å få med Avigdor Liebermans parti i en Kadima-ledet koalisjonsregjering, på bekostning av Benjamin Netanyahu. – Israel Beiteinu er ikke på høyresiden når det gjelder spørsmålet om en tostatsløsning. De støtter den løsningen, men de ønsker utveksling av landarealer [med en framtidig palestinsk stat]. De er ikke på høyresiden når det gjelder religion i det offentlige rom og de er ikke på høyresiden når det gjelder reformer i det politiske system. Liberman er pragmatisk og han kan definetivt være i koalisjonen, sier Kadima-kilden. Kadima (28 mandater) ønsker seg en så bred koalisjon som mulig, men vil kunne få et knapt flertall i Knesset med støtte fra Arbeiderpartiet (13), Israel Beiteinu (15) og United Torah Judaism (5).

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart