Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Peres venter på anbefalinger

Israels president Shimon Peres starter nå en samtalerunde med de nyvalgte Knesset-medlemmene for å høre hvem de anbefaler som statsminister. Dersom alle de religiøse og høyreorienterte partiene anbefaler Benjamin Netanyahu, vil Likud-lederen få det første forsøket med å danne en koalisjon. Både Kadima og Likud har avvist tanken om å gå sammen i en koalisjonsregjering hvor hvert parti får statsministeransvaret i to år hver av valgperioden. Likud og Arbeiderpartiet hadde en slik rotasjonsordning mellom Shimon Peres og Yitzhak Shamir på midten av 1980-tallet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart