Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Skip med «nødhjelp» var nesten tomt

I går meldte israelske og internasjonale medier at frakteskipet "Tali" som prøvde å ta seg inn til Gaza-stripen var lastet med 60 tonn nødhjelp. Dette viste seg å ikke stemme. Da israelske soldater gjennomsøkte skipet i Ashdod fant de omkring 150 flasker mineralvann og noen få titalls kilo med mat og medisiner, opplyser de israelske forsvarsstyrkene til Ha’aretz. Det ble heller ikke funnet våpen ombord på skipet. Mannskap og aktivister ombord på skipet er utvist fra Israel, og sendt til sine hjemland. Omkring 1.100 doser for blodoverføring som var ombord på skipet er overført til Gaza-stripen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart