Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

IDF er den mest moralske hæren i verden

Israels forsvarssjef Gabi Ashkenazi tror ikke israelske soldater skadet sivile palestinere "med kaldt blod" under Gaza-operasjonen i januar. – Jeg mener IDF er den mest moralske hæren i verden, sa Ashkenazi til en gruppe nye rekrutter søndag. – Vi må huske hvor vi opererte – på et sted hvor Hamas gjorde boligområder til en slagmark og offentlige bygg til våpenlagre, sa forsvarssjefen. Flere israelske offiserer har erkjent overfor avisen at de kjenner seg igjen i beskrivelser av uetisk oppførsel som soldater har gitt i ettertid. Noen eksempler som har kommet fram fra israelske soldater har vært drap av sivile og vandalisme på palestinsk eiendom. Andre soldater og offiserer sier at de ikke kjenner seg igjen i påstandene. Sakene blir nå etterforsket av de israelske forsvarsstyrkene. – Dersom det var slik tilfeller, mener jeg det var isolerte enkelttilfeller, sa Ashkenazi i følge Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart