Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hvorfor stiller Obama bare forhåndskrav til Hamas

Hamas-leder Khaled Mashaal er fornøyd med Barack Obamas nye retorikk i Midtøsten-spørsmål, men håper å se handling fra den amerikanske presidenten. Han reagerer også på det han opplever som forskjellsbehandling av sin egen bevegelse. – Obama starter dialog med iranerne og syrerne uten forhåndsbetingelser. Hvorfor setter han da opp forhåndsbetingelser [for samtaler] med Hamas? spør Mashaal. – Hamas ønsker å være en positiv kraft for å finne en rettferdig løsning for det palestinske folk og gi dem mulighet til å oppfylle sine rettigheter. Hamas vil ikke være et hinder. Alle vet at Israel er hindringen, sier Mashaal. Den islamske bevegelsen Hamas har som mål å reise islams banner over hver tomme jord av det tidligere britiske mandatområdet Palestina. Deres politiske plattform tar til orde for en utslettelse av staten Israel og drap på jøder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart