Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA stenger Al-Jazeera ute fra Vestbredden

PA-president Mahmoud Abbas har bestemt at Al-Jazeera ikke lenger skal få operere på Vestbredden. Det palestinske informasjonsdepartementet anklager den arabiske tv-stasjonen for oppvigleri og ubalanserte reportasjer fra de palestinsk-kontrollerte områdene. Dråpen som fikk begeret til å renne over for Abbas skal ha kommet tirsdag, da Al-Jazeera lot Farouk Kaddoumi, som er en av Abbas sine fremste rivaler innad i Fatah-bevegelsen, få taletid i studio. For åpen mikrofon hevdet Kaddoumi, uten å presentere beviser, at Abbas spilte en rolle i forbindelse med døden til sin forgjenger Yasser Arafat i november 2004. Gjennom PLO-systemet har Abbas svart på Kaddoumis anklager med å varsle hans utestengelse fra organisasjonen. Medarbeidere av Abbas har lenge hevdet at Al-Jazeera har tatt side med Hamas i den interne palestinske maktkampen. I Qatar skal Al-Jazeera ha nære bånd til Det muslimske brorskap fra Egypt. Hamas ser på seg selv som en del av Det muslimske brorskap.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart