Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Bosetningene er ikke årsak til konflikten

– Bosetningene er et spørsmål om landområder som kan bli løst i forhandlinger med palestinerne, men palestinernes avvisning av å anerkjenne Israel som nasjonalhjem for det jødiske folk er et kjerneproblem som hindrer en fredsavtale, sa statsminister Benjamin Netanyahu til sin britiske kollega Gordon Brown tirsdag. Bosetninger er ikke årsaken til konflikten mellom israelere og arabere, men et resultat av den, påpekte Netanyahu. Konflikten var langvarig og blodig lenge før Israel fikk kontroll over Vestbredden i 1967. – Vi vil gjenta denne "sannheten" inntil den "drypper inn" hos folk, sa Netanyahu til israelske journalister etter møtet. Onsdag morgen sitter Netanyahu i møte med Barack Obamas Midtøsten-utsending George Mitchell.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart