Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IAEA: – Irans atomprogram kan ha «militære dimensjoner»

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) har lenge vært forsiktige med å slå fast det alle vestlige etterretningsorganisasjoner er enige om – at Iran arbeider med et militært atomprogram parallelt med sitt sivile atomprogram. I IAEAs siste rapport blir imidlertid ordlyden skjerpet. Irans atomprogram kan ha "militære dimensjoner", heter det i rapporten. IAEA finner det betenkelig at Iran holder opplysninger tilbake. Det har også blitt bevist at Iran har gjennomført eksperimenter med "detonering", et sentralt element i utvikling av en atombombe. IAEA anslår at Iran har 8000 sentrifuger i aktivitet for anriking av uran. En iransk talsmann avviser rapporten som "en fabrikasjon". Selv denne IAEA-rapporten, som er den siste som blir utgitt av avtroppende direktør Mohammed ElBaradei, er tvetydig og er ikke så tøff mot Irans atomambisjoner som Israel og andre vestlige land forventer, skriver Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart